• Business Insider a făcut un top cu 8 simboluri de statut mai neobișnuite.
  • Produsele de skincare sunt cu adevărat un simbol al statului, mai ales când pe o sticlă de cremă hidratantă de la Augustinus Bader plătești 540$.
  • Cele mai scumpe simboluri ale statutului fac parte din categorii diverse.

Când auzi de statut, poate te gândești la brand-uri de lux, sau la servicii pe care plătești sute de euro.

Într-un top creat de Business Insider se pare că nu doar acestea arată că ești un om de succes.

Dacă acum 10 ani, simbolurile statutului erau gențile Hermes, ceasurile Rolex sau mașinile de lux, în anul 2024, lucrurile s-au cam schimbat.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Business Insider a făcut acest top cu 8 simboluri de statut mai neobișnuite. Primele de pe listă sunt chiar legumele și fructele. În Hamptons o roșie costă 10 dolari, o salată guacamole aproape 30 de dolari și un kilogram de zmeură tot cam atât.

Dacă fructele sunt atât de scumpe, și prețurile smoothie-urilor a crescut. Cel pe care îl bea Hailey Bieber în L.A., de exemplu, costă 18$. Trecem și pe coasta de est a Statelor Unite, unde acolo, să bei un cocktail
la un bar înseamnă că ai statut. Te costa cel puțin 40$.

Mâncarea și băutura au ajuns să fie simboluri ale statului. Ce produse se află în top?

Produsele de skincare sunt cu adevărat un simbol al statului, mai ales când pe o sticlă de cremă hidratantă de la Augustinus Bader plătești 540$. Crema aceasta este folosită doar de VIP-uri precum Victoria Beckham, Naomi Campbell sau Jennifer Aniston. La categoria produse se mai află și cele de curățenie, în special un aspirator în valoare de 1.049$.

Care sunt cele mai scumpe simboluri de pe lista celor de la Business Insider?

Cele mai scumpe simboluri ale statutului fac parte din categorii diverse. De exemplu, bogații lumii își arată statutul prin taberele în care își trimit copiii. O tabără de vară de lux poate ajunge și la 6.000 de dolari. Animalul de companie poate fi reprezentativ.

Rasa câinelui tău poate determina nivelul de succes la care ai ajuns. Una dintre cele mai scumpe rase este ciobănesc German care dacă este antrenat de cine trebuie, poate ajunge la 150.000 de dolari. Ultimul simbol al statutului este pașaportul.

Dar nu numai ce scrie pe el, ci și cât plătești pe el. De exemplu, cetățenii americani trebuie să plătească 200.000 de euro pentru a primi pașaport de Caraibe. Iar pentru o vacanță în Malta, trebuie să doneze economiei locale 750.000 de euro.

Citește și