• Jamie Oliver este, fără îndoială, unul dintre cei mai populari bucătari din Marea Britanie și una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea gastronomiei.
  • Bucătarul a împărtășit care sunt alimentele care nu pot lipsi din cămară pe timp de criză, deoarece sunt economice și hrănitoare.
  • Potrivit lui Oliver, 43% dintre oameni intenționează să cheltuiască mai puțin pe mâncare în 2023.

Uneori vedem la televizor personalități din toate categoriile sociale și avem tendința de a crede că acestea sunt mai presus de bine și de rău și că lucrurile care ne afectează pe noi, simplii oameni, cum ar fi crizele economice, de exemplu, nu duc la un statut atât de înalt. Și nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr.

Marii bucătari și-au demonstrat mai mult decât abilitățile creative, talentul în bucătărie și cunoștințele lor culinare, deși nu strică niciodată să fie capabili să atingă pământul și să înțeleagă situația multora dintre cei care îi urmăresc și le consumă bucătăria.

Jamie Oliver este, fără îndoială, unul dintre cei mai populari bucătari din Marea Britanie și una dintre cele mai cunoscute figuri din lumea gastronomiei. Pe lângă faptul că pregătește rețete delicioase, bucătarul știe să se adapteze la împrejurări, așa că prin intermediul canalului său de YouTube a împărtășit acele alimente care nu pot lipsi din cămară pe timp de criză, pentru că sunt economice și hrănitoare.

Recomandări

NU NE MAI FACEM BINE
DEPENDENȚI DE SCROLL
ROMÂNIA BĂTRÂNĂ
VIITORUL SE VEDE-N CEAȚĂ
FĂRĂ LEGI CU DEDICAȚIE
SUA CER ARMISTIȚIU

Bun, hrănitor și ieftin

Potrivit bucătarului, 43% dintre oameni intenționează să cheltuiască mai puțin pe mâncare în 2023, așa că, pentru a economisi bani, trebuie să ne alegem alimentele cu mare atenție. Pentru bucătar, fasolea și lintea sunt fundamentale, pe lângă faptul că sunt hrănitoare, sunt economice și le putem păstra luni de zile în cămară fără să exagerăm.

Potrivit bucătarului, un alt ingredient indispensabil sunt roșiile naturale la conservă, un aliment gata pregătit pentru a face sosuri și pentru a ne aromatiza rețetele, cum ar fi supele, pastele… Potrivit bucătarului, făina cu drojdie este o altă necesitate în cămară pentru a pregăti aluaturi, deserturi și multe alte rețete economice.