• Charles Bryant și George Browne lansează Pario, un pop-up culinar.
  • Pario va fi deschis la Galeria Damien Hir.
  • Pario oferă 60 de locuri, cu prânzuri și cine exclusiviste.
  • La Pario ai parte de Ex-Dairy Dry Aged Ribeye și homar din Cornwall la grătar.

Charles Bryant și George Browne colaborează și deschid Pario, un pop-up culinar la Galeria Damien Hirst în Londra. Acesta va funcționa în perioada 9 – 12 octombrie, și oferă o experiență limitată doar pentru 60 de persoane pe seară.

Surprinzător, încă mai puteam face rezervări online, atât astăzi cât și zilele următoare. Poate cei din Londra sunt mult mai obișnuiți cu genul acesta de evenimente speciale și cu restaurante care îți oferă experiențe, nu doar mese gustoase.

Locația este în sine o operă de artă, conturată de artistul Damien Hirst, ce combină conceptul de farmacie și medicină cu arta contemporană. Ce poți să mănânci? Numai bunătăți, spre exemplu, coada de homar la grătar cu clești tempura, cartofi crocanți și maioneză cu semințe de fenicul și Affogato cu înghețată de lapte, care este un desert clasic reinterpretat, în care înghețata de lapte se îmbină perfect cu un shot de espresso fierbinte, ce oferă un final dulce-amărui. Acest desert îl găsești și în București.

Recomandări

KADÎROV SUSPECTĂ RUȘII
N-A MERS PT. ZELENSKI
MILTON LOVEȘTE FLORIDA
RUTTE NU SE TEME DE TRUMP
NADAL, O LEGENDĂ!
NO BABIES, JUST PETS!

Cine sunt cei doi chefi?

Charles Bryant, cunoscut pentru evenimentele sale de succes precum „Crisp Six” și „Eating with Tod,” și George Browne, un chef privat cu experiență în Devon, au creat un meniu dedicat celor mai bune produse de pe teritoriul britanic. Bryant, care și-a perfecționat tehnicile culinare la The Dorchester și Westbury, aduce la Pario o abordare rafinată a bucătăriei britanice moderne. În același timp, Browne, inspirat de tradițiile culinare ale tatălui său, integrează simplitatea și autenticitatea ingredientelor sezoniere.

Citește și