• Instalarea de puncte de încărcare accesibile în parcările publice va facilita tranziția către vehicule electrice (EV).
  • Guvernul britanic și-a propus un obiectiv ambițios de a avea 300.000 de stații de încărcare publice pentru vehicule electrice în întreaga țară până în 2031.
  • Acest lucru va contribui la îmbunătățirea calității aerului în regiune.

Zeci de noi puncte de încărcare pentru mașini electrice sunt disponibile în East Sussex, conform BBC.

Lewes District Council a încheiat un acord cu Connected Kerb pentru instalarea a 64 de puncte de încărcare în 11 parcări.

Acordul pe 15 ani, care include, de asemenea, înlocuirea punctelor de încărcare rapidă existente la Lower Place și Phoenix Causeway, vizează îmbunătățirea utilizării vehiculelor electrice în zonă pentru a îmbunătăți calitatea aerului și pentru a satisface nevoile de încărcare ale rezidenților care nu se pot încărca la domiciliu.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
TRUMP: KAMALA HARRIS M-A SUNAT
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA

Emily O’Brien, membru al cabinetului pentru climă, natură și sisteme alimentare, a declarat: „Guvernul are un obiectiv de 300.000 de puncte publice de încărcare în întreaga țară până în 2031.

Cllr O’Brien a spus: „Am auzit de la mulți oameni care doresc să obțină o mașină electrică și își pot permite să facă acest lucru, dar ei nu merg mai departe din cauza lipsei de acces la încărcătoare sau la parcare în afara străzii unde pot instala unul.

Prin instalarea de puncte de încărcare la prețuri accesibile în parcările noastre, facem mult mai ușor pentru acești oameni să facă pasul către un viitor mai ecologic.”

Citește și