• Pantofii sunt deseori aruncați odată ce picioarele noastre au depășit dimensiunea lor, ceea ce face ca încălțămintea să fie mai degrabă risipitoare și nesustenabilă.
  • UNOS by Sz este un model revoluționar de adidași care rezolvă această problemă.
  • Se pare că are o talpă crăpată sau despicată, care este de fapt secretul funcției sale.

Dintre toate piesele de îmbrăcăminte pe care le cumpărăm în mod regulat, pantofii sunt probabil cele mai plictisitoare. Pantofii trebuie să se potrivească perfect deoarece, spre deosebire de hainele obișnuite, aceștia nu se micșorează după mai multe spălări, scrie Yanko Design.

De fapt, pantofii sunt deseori aruncați odată ce picioarele noastre au depășit dimensiunea lor, ceea ce face ca încălțămintea să fie mai degrabă risipitoare și nesustenabilă. Dar dacă pantofii tăi ar putea crește odată cu tine, cel puțin pentru o perioadă mai lungă?

UNOS by Sz este un model revoluționar de adidași care rezolvă această problemă, cel puțin pentru o perioadă mai lungă decât cea în care, în mod normal, ai arunca vechii Chucks și ai cumpăra alții noi. Pantoful se poate mări cu o jumătate de mărime pentru copii și cu o mărime întreagă pentru adulți și nici măcar nu arată ca o mașinărie complicată pentru a face acest lucru posibil.

Recomandări

CÂȚI BANI STRÂNGE TRUMP?
HALEP E OPTIMISTĂ
„NU E O CATASTROFĂ!”
JOHNSON CONTRA BIBI
CRESC ODATĂ CU PICIORUL
KHAMENEI AMENINȚĂ ISRAELUL

Se pare că are o talpă crăpată sau despicată, care este de fapt secretul funcției sale. Întoarceți pantoful și veți vedea forma patentată în Z care traversează talpa, permițând pantofului să se întindă puțin mai mult decât mărimea sa inițială.

Citește și