• Donald Trump a deținut elicoptere Sikorsky S-76B, un Cessna Citation X.
  • În colecția fostului Președinte se află faimosul „Trump Force One”.
  • „Trump Force One” este un Boeing 757, dotat cu lucruri de lux, cum ar fi mobilă placată cu aur.

Donald Trump a făcut istorie în modul în care își etalează averea. Printre cele mai faimoase exponate ale sale, se numără avionul privat Boeing 757 care a devenit o piesă centrală a mitingurilor sale prezidențiale din 2016. Denumită „Trump Force One”, aeronava l-a costat 100 de milioane de dolari în 2011 și este dotată cu lucruri de lux, cum ar fi un dormitor propriu, mai multe zone de living și emblema familiei Trump.

Ce se mai află în colecția lui Trump?

Colecția de avioane private a lui Trump datează de zeci de ani, deși s-a micșorat de-a lungul timpului. Miliardarul a deținut, de asemenea, elicoptere Sikorsky S-76B, un Cessna Citation X cu nouă locuri și un avion de linie cu trei motoare Boeing 727 – acesta din urmă fiind considerat originalul Trump Force One.

Suntem aproape de o condamnare în cazul fostului Președinte. Ce o să se facă atunci?

Trump a fost liber pe cauțiune pe toată durata procesului. Dacă verdictul va fi de vinovăție, probabil că va putea totuși să părăsească tribunalul ca om liber până când judecătorul Juan Merchan va programa o audiere pentru pronunțarea sentinței. Judecătorul are de luat în considerare mai mulți factori în stabilirea sentinței, inclusiv vârsta lui Trump (77 de ani), lipsa unei condamnări anterioare și, eventual, încălcarea de către acesta a ordinelor de interdicție ale instanței.

Recomandări

BIDEN PROMITE SĂ CONTINUE LUPTA
ATENȚIE DACĂ MERGI ÎN GRECIA!
UCRAINA CERE SCUT AERIAN CU SISTEME PATRIOT
CUM ARATĂ ROBOTUL CU PIELE DE OM
CANICULA REVINE MÂINE
TIME ȘI OPENAI COLABOREAZĂ

Sentința ar putea implica o amendă, eliberare condiționată sau supraveghere sau, eventual, închisoare. Trump va face aproape sigur apel împotriva unui verdict de vinovăție, un proces care ar putea dura luni sau chiar mai mult.

Echipa sa juridică s-ar confrunta apoi cu Divizia de Apel din Manhattan și, eventual, cu Curtea de Apel.

Toate acestea înseamnă că ar fi foarte puțin probabil ca Trump să părăsească tribunalul în cătușe și ar fi de așteptat să rămână liber pe cauțiune în timp ce face apel.

Citește și