• România are numeroase oportunități de oferit investitorilor.
  • Țara noastră este una dintre piețele în creștere.
  • Răzvan Botea: „Suntem în zona de dezvoltare față de alte țări, iar asta arată o perspectivă de creștere a business-ului”.

Fondurile de investiții au încredere în economia regiunii și a României, arată un studiu recent al companiei de consultanță și audit Deloitte România. Regiunea are numeroase oportunități de oferit investitorilor, iar România este cu siguranță una dintre piețele în creștere, care și-a dovedit capacitatea de a oferi un mediu propice pentru investitorii de profil, spune Radu Dumitrescu, partener la Deloitte.

Ce atuuri are România și care sunt dezavantajele

„Cel mai mare avantaj este faptul că nu este atât de dezvoltată precum alte țări, deci există spațiu de creștere. Companiile se uită la acest lucru. Suntem în zona de dezvoltare față de alte țări care sunt deja dezvoltate, iar asta arată o perspectivă de creștere a business-ului. Chiar dacă aproape un sfert din populație părăsit România, rămânem o țară cu populație mare. În ceea ce privește dezavantajele, cel mai evident dezavantaj este lipsa infrastructurii și a comunicării cu vestul”, a declarat Răzvan Botea, editor la Ziarul Financiar, pentru Aleph News.

Citește și

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ