• Ei au aruncat vinul la toaletă și și-au umplut buzunarele cu snack-uri.
  • Bărbații au golit sticlele de dezinfectant și pe cele de șampon.
  • Clipul a strâns peste 800.000 de vizualizări pe TikTok.
  • Zborul celor doi a fost anulat din cauza crizei informatice Microsoft.

Nimic nu e mai dulce decât răzbunarea! Mai ales când ți s-a anulat un zbor de mii de dolari, iar compania nu are de gând să îți ofere compensații.

Doi americani nu au stat prea mult la discuții și au trecut direct la treabă. S-au dus în lounge-ul Delta Airlines din aeroport și au mâncat de toți banii pe care i-au pierdut. Și-au umplut buzunarele cu snack-uri, au aruncat la toaletă vinul primit și au consumat tot dezinfectantul de mâini. Unul dintre ei s-a dus chiar în dușul din lounge, a lăsat apa să curgă și a golit recipientele pentru gelurile de duș puse la dispoziție de companie.

Filmulețul postat de pe TikTok a strâns peste 800.000 de vizualizări și sute de comentarii de la călători care s-au bucurat că sunt răzbunați după ce Delta le-a anulat zborurile. Cei doi bărbați nu au mai reușit să plece în călătorie de criza informatică provocată de Microsoft. Mii de interne și externe din SUA au fost anulate sau întârziate.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
GEN Z SUFERĂ DE DOOMSCROLLING
„ÎN SLUJBA ȚĂRII”
TRANSFORMAREA ANULUI

Delta Airlines a fost mult mai afectată de această criză decât rivalii de pe piață, iar asta a dus la o anchetă din partea Departamentului American de Transport. În apărarea ei, compania a spus că a fost nevoită să reseteze manual peste 1.500 de sisteme.

Citește și