• Mihai și Florin produc la Cluj o băutură artizanală cu ajutorul ciupercii kombucha
  • Ceaiul kombucha are efecte benefice asupra sistemului imunitar și digestiv
  • O sticlă de ceai kombucha costă între 10 și 18 lei

Au mizat pe o bacterie și au avut de câștigat. Este povestea lui Florin Moldovan și Mihai Sbîrciu care produc în laboratorul de la Cluj o băutură artizanală cu ajutorul ciupercii kombucha.

Cum au reușit aceștia să transforme o bacterie într-un business de succes

Florin a descoperit ciuperca kombucha în urmă cu mai mulți ani și obișnuia să bea ceaiul aproape zilnic.

Îl pregătea acasă. Le-a dat și prietenilor să guste, iar apoi au început să vină cererile. Așa se face că împreună cu Mihai și-au deschis în urmă cu trei ani un laborator la Cluj unde fac acum ceaiul kombucha după rețeta asiatică.

Recomandări

PUTIN DISCUTĂ CU FICO
BIBI AMENINȚĂ REBELII HOUTHI
CIOLACU: AVEM COALIȚIE
FONTANA DI TREVI SE REDESCHIDE
ZELE CREDE-N ADERARE
NEGOCIERI FĂRĂ SFÂRȘIT

Ce beneficii are acest acest ceai

Pe lângă faptul că are un gust delicious, să știi că bacteria pe care o conține e o bacterie vie, adică un probiotic și are multiple beneficii.

Consumat regulat, ceaiul kombucha ajută la întărirea sistemului imunitar și susține sitemul digestiv. Te-am făcut curios? Hai să vezi cum se face ceaiul kombucha.