• Te invit la cafea weekendul acesta, în inima naturii, la doar 30 de km de Cluj, într-o liniște deplină, la Cheile Turzii.
  • Ionuț și Diana îți pregătesc, într-o rulotă, o cafea de specialitate la care adaugă multă dragoste.
  • Cafeaua bună se servește la pachet cu o priveliște de neuitat.

Te invit la cafea weekendul acesta, în inima naturii, la doar 30 de km de Cluj, într-o liniște deplină, la Cheile Turzii.

Ionuț și Diana îți pregătesc, într-o rulotă, o cafea de specialitate la care adaugă multă dragoste.

Cafeaua bună se servește la pachet cu o priveliște de neuitat.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

În timpul săptămânii, Ionuț și Diana sunt ingineri de meserie, dar în weekend totul se schimbă. Își amplasează rulota cu cafea într-o zonă strategică și au grijă să le însenineze ziua tuturor celor care iubesc natura.

Plimbându-ne prin Chei ne-a venit ideea, deoarece noi suntem iubitori de cafea și voiam să bem o cafea de calitate și din păcate nu exista serviciul acesta. Este o rulotă de persoane, noi am personalizat-o. Suntem oaza lor de liniște, de relaxare, uită de gânduri”, a spus Diana Miheșan, fondatoare a proiectului „The coffee van”.

Chiar dacă este mică rulota, pentru proiectul nostru pe care l-am creat este suficient. Cu multă pasiune, muncă și dragoste le oferim clienților cele mai bune produse”, a spus Ionuț Miheșan, fondator al „The coffee van”.

Pe lângă cafea, dacă ajungi în zonă, îți poți completa ziua pornind într-o durmeție prin Cheile Turzii, pe traseele special amenajate.