• Turneul lui Taylor Swift în Marea Britanie ar putea aduce economiei britanice un câştig de 1,2 miliarde de dolari.
  • Estimarea aparţine experţilor băncii britanice Barclays.
  • Celebra cântăreaţă face un turneu mondial numit Eras Tour.

Experţii estimează că fanii lui Taylor Swift vor cheltui în medie peste 1.000 de dolari (848 de lire sterline) pentru a o vedea pe cântăreaţă în Marea Britanie, anunţă CNBC.

Datele băncii britanice au arătat că deţinătorii de bilete Eras Tour vor plăti de peste 12 ori costul mediu al unei ieşiri în Marea Britanie (67 lire sterline) şi mai mult de dublu faţă de suma cheltuită pentru a participa la o nuntă din Marea Britanie (398 lire sterline).

În calcul au fost incluse preţul biletelor, al cazării, al călătoriei şi al hainelor purtate la concert. De asemenea, au fost luate în calcul mâncarea şi suvenirurile.

Recomandări

PUTIN AMENINȚĂ COREEA DE SUD
CÂND VOR FI ALEGERILE PREZIDENȚIALE?
RUSIA ATACĂ MASIV UCRAINA
HOLD THE PATRIOT!
22 DE OAMENI MOR ÎN GAZA
NOUL LOOK DE FĂCUT BANI

Aproape 1,2 milioane de persoane vor asista la concertele lui Swift din Marea Britanie. Acestea se vor desfăşura pe parcursul a 15 nopţi pe patru stadioane.

Banca se așteaptă, de asemenea, ca deținătorii de bilete să plătească o medie de 79 de lire sterline pe mărfuri oficiale pentru etapa din Marea Britanie a turneului Eras, care începe în iunie. Asta împreună cu 59 de lire sterline pentru o masă înainte de concert și 216 de lire sterline suplimentare pentru alte costuri, inclusiv băuturi și discuri de vinil.

Citește și