• Elon Musk a trimis miercuri un e-mail personalului Twitter despre lucrul de la distanță, a postat pe Twitter Zoë Schiffer de la Platformer.
  • Proprietarul Twitter le-a spus într-un e-mail trimis la 2:30 că „biroul nu este opțional”.
  • Musk a notat în e-mail că biroul din San Francisco era pe jumătate gol marți.

Elon Musk a trimis un e-mail personalului Twitter la primele ore ale zilei de miercuri pentru a le reaminti despre politica companiei de lucru la distanță, relatează Business Insider.

Editorul director al platformei, Zoë Schiffer, a scris pe Twitter: „Elon Musk a trimis angajaților Twitter un e-mail la 2:30 am spunând că „biroul nu este opțional”. Proprietarul Twitter a scris că sediul companiei din San Francisco „era pe jumătate gol ieri”, conform tweet-ului lui Schiffer.

Cu toate acestea, Musk a concediat mii de angajați de când a preluat controlul companiei la sfârșitul lunii octombrie, cu un total estimat acum a fi de aproximativ 1.300, pe CNBC. Twitter, al cărui birou de presă răspunde acum automat cu un emoji caca, nu a răspuns la o solicitare de comentariu din partea Insider.

Recomandări

CE DEVINE LUMEA?
PLANUL ARMATEI GERMANE
ROMÂNII SE TEM DE EȘEC
GATA DE RĂZBOI?
A ATINS O COARDĂ SENSIBILĂ
MANDAT DE ARESTARE

Musk a trimis anterior e-mailuri angajaților în miezul nopții. În noiembrie, el a trimis unul la 2:39 a.m., spunând angajaților că nu vor mai avea voie să lucreze de la distanță. Musk a început memoriul spunând că „nu există nicio modalitate de a acoperi mesajul” despre climatul economic și influența acestuia pe Twitter, care depinde de veniturile din publicitate.

CEO-ul Tesla și SpaceX nu este un fan al lucrului de la distanță. În mai 2022, el a spus personalului Tesla să se întoarcă la birou cu normă întreagă sau să găsească locuri de muncă în altă parte.

În urma ultimatumului, Tesla a început să monitorizeze prezența angajaților la birou, a raportat anterior Insider. Musk a spus că lucrul de acasă în timpul pandemiei i-a „înșelat” pe oameni să creadă că nu trebuie să muncească din greu. Economiștii i-au contestat gândirea.

Citește și: