• Fostul președinte american Donald Trump a fost împușcat sâmbătă la un miting în Pennsylvania.
  • Elon Musk a declarat că incidentul l-a făcut să își regândească propriile protocoale de securitate.
  • Musk l-a susținut pe deplin pe prezumtivul candidat al Partidului Republican după împușcături.

Împușcăturile din Pennsylvania, în urma cărora fostul președinte Donald Trump a sângerat din ureche, îl fac pe Elon Musk să își regândească protocoalele de securitate. Ar fi bine să-ți întărești și tu securitatea @elonmusk”, i-a scris pe Twitter lui Musk un utilizator X numit Whole Mars Catalog sâmbătă seara, după împușcături, scrie Business Insider.

Poate că este timpul să construiți acea armură metalică zburătoare”, a răspuns Musk. Ian Miles Cheong, un prieten al lui Musk și un utilizator obișnuit pe X, i-a cerut, de asemenea, lui Musk să își tripleze” protecția, scriind pe X: Dacă pot veni pentru Trump, vor veni și pentru tine”.

Urmează vremuri periculoase”, a scris Musk ca răspuns pentru Cheong. Două persoane au încercat deja să mă omoare în ultimele 8 luni. Au fost arestați cu arme la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina de sediul Tesla din Texas.”

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Videoclipuri filmate la mitingul din Butler, Pennsylvania, l-au arătat pe Trump vorbind înainte de a se auzi zgomote de împușcături. Fostul președinte a fost apoi văzut ferindu-se în timp ce agenții alergau pentru a-l acoperi. Trump a fost apoi văzut ridicându-se în picioare și ridicând un pumn sfidător – cu dungi de sânge curgându-i pe față.

FBI l-a numit acum pe tânărul de 20 de ani suspect în tentativa de asasinat, iar o anchetă activă este în curs de desfășurare. Musk, la rândul său, a încetat să mai stea pe gânduri în ceea ce privește sprijinul său pentru Trump și l-a susținut pe deplin pe prezumtivul candidat al Partidului Republican după împușcături.

Îl susțin pe deplin pe președintele Trump și sper la recuperarea sa rapidă”, a scris Musk pe X.

Musk a donat, de asemenea, o sumă nedeclarată de bani către America PAC, un super comitet de acțiune politică care lucrează pentru alegerea lui Donald Trump în 2024, au declarat sâmbătă pentru Bloomberg surse familiare cu donația.

Citește și