• Averea lui Musk a crescut cu o rată medie anuală de 110%.
  • El era, de asemenea, cea mai bogată persoană din lume, cu 251 de miliarde de dolari.
  • Analiza Academiei a sugerat că fondatorul unui conglomerat de afaceri, Gautam Adani din India, va deveni al doilea care va atinge statutul de triliardar.

Elon Musk este pe cale să devină primul triliardar din lume până în 2027, potrivit unui nou raport al unui grup care urmărește averea, scrie The Guardian.

Concluzia Informa Connect Academy cu privire la patronul producătorului de automobile electrice Tesla, al companiei private de rachete SpaceX și al platformei de social media X (fostă Twitter) provine din faptul că averea lui Musk a crescut cu o rată medie anuală de 110%.

El era, de asemenea, cea mai bogată persoană din lume, cu 251 de miliarde de dolari, conform Bloomberg Billionaires Index, în timp ce raportul Academiei „2024 Trillion Dollar Club” a început să circule vineri.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
S.O.S SECRET SERVICE
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

Analiza Academiei a sugerat că fondatorul unui conglomerat de afaceri, Gautam Adani din India, va deveni al doilea care va atinge statutul de triliardar. Se pare că acest lucru se va întâmpla în 2028, dacă rata sa anuală de creștere rămâne la 123%.

Jensen Huang, directorul general al firmei de tehnologie Nvidia, și Prajogo Pangestu, magnatul indonezian al energiei și mineritului, ar putea deveni, de asemenea, triliardari în 2028, dacă traiectoria lor se menține. Bernard Arnault, șeful LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton și a treia cea mai bogată persoană din lume, cu aproximativ 200 de miliarde de dolari, este pe cale să eclipseze un trilion de dolari în 2030 – în același an cu Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta.

O mână de companii și-au asigurat evaluări de peste 1 mld. dolari. Berkshire Hathaway a depășit cel mai recent această evaluare la sfârșitul lunii august, cu câteva zile înainte ca arhitectul său Warren Buffett să-și sărbătorească cea de-a 94-a aniversare.

Citește și