• Tesla a lui Elon Musk a avut o scădere de 8% în trimestrul 4 din 2023.
  • Acţionarul Michael Perry susține că Musk și-a exploatat poziţia la Tesla.
  • Parag Agrawal l-a dat în judecată pe Elon pe motiv că nu își plătește facturile.

Pentru Elon Musk, o afacere este o afacere, cu excepția cazurilor în care nu este. Miliardarul nu o duce bine pe nici un plan.

Ce se întâmplă cu Musk?

Tesla merge din ce în ce mai rău, a avut o scădere de 8% în trimestrul 4 din 2023. Iar după ce a ieșit în media comportamentul pe care l-a avut față de angajații săi, aici includem în mod special platforma X, fosta Twitter, dar și celelalte companii, putem spune că acum Karma îl lovește pe miliardar.

Acţionarul Michael Perry a intentat un proces împotriva lui Elon Musk, cu privire la faptul că și-a exploatat poziţia la Tesla şi şi-a încălcat îndatoririle faţă de companie. Elon își pregătise din 2018 un pachet salarial în valoare de 56 de miliar de de dolari, pachet anulat recent de către un judecător american. Unde mai punem că a supărat și Norvegia, care votează împotriva pachetului, aici e o întreagă poveste, a cărui concluzie este că șoferii au intrat în grevă, nu mai vor Tesla.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Parag Agrawal, fostul CEO Twitter, a fost dat afară când Musk a cumpărat platforma. A plecat și echipa veche, și ulterior l-au dat cu toții în judecată pe motiv că nu își plătește facturile. Deci oamenii vechi au plecat, sunt multe capete de acuzare, companiile deținute nu merg atât de bine, iar acum Musk este cel care se luptă cu cei care spun că vrea să fie plătit mai mult decât merită.

Citește și