• Musk ar fi ordonat inginerilor să facă schimbări în algoritmul Twitter pentru a obține un engagement mai bun.
  • Citând surse apropiate problemei, Platformer a relatat că Musk a zburat în Bay Area, unde se află sediul central al Twitter din San Francisco, pentru a discuta personal cu echipa sa.
  • Noul raport este, de asemenea, în concordanță cu afirmațiile recente ale utilizatorilor potrivit cărora feed-ul lor s-a umplut cu postări ale șefului Tesla.

Elon Musk ar fi amenințat că îi va concedia pe inginerii de la Twitter după ce tweet-urile sale din timpul Super Bowl au atras mai puțin engagement decât cele ale președintelui Joe Biden.

În timpul meciului de duminică, în care Philadelphia Eagles s-a confruntat cu Kansas City Chiefs, dl Biden a postat pe Twitter un videoclip cu prima doamnă Jill Biden susținând echipa Eagles, în timp ce dl Musk și-a arătat și el susținerea pentru aceeași echipă într-un tweet care acum a fost șters.

În timp ce tweet-ul președintelui american a adunat aproximativ 29 de milioane de impresii, postarea lui Musk a obținut aproximativ 9 milioane, potrivit lui Zoë Schiffer și Casey Newton de la Platformer.

Recomandări

NU NE MAI FACEM BINE
DEPENDENȚI DE SCROLL
ROMÂNIA BĂTRÂNĂ
VIITORUL SE VEDE-N CEAȚĂ
FĂRĂ LEGI CU DEDICAȚIE
SUA CER ARMISTIȚIU

În urma acestui fapt, șeful Twitter ar fi ordonat inginerilor rămași în companie să facă modificări la platformă pentru a se asigura că tweet-urile sale au un engagement mai bun.

Citând surse apropiate problemei, Platformer a relatat că Musk a zburat în Bay Area, unde se află sediul central al Twitter din San Francisco, pentru a discuta personal cu echipa sa. Raportul citează că adjuncții lui Musk le-au spus celorlalți membri ai echipei de ingineri că își vor pierde cu toții locurile de muncă dacă problema de angajare nu va fi rezolvată.

Până luni, Twitter ar fi făcut modificări pentru a da undă verde” tweeturilor domnului Musk, ceea ce înseamnă că acestea ar fi ocolit filtrele platformei, concepute pentru a arăta utilizatorilor cel mai bun conținut posibil.

Platformer a relatat că inginerii Twitter au lucrat toată noaptea după vizita lui Musk pentru a se asigura că tweet-urile șefului companiei au fost amplificate în mod artificial față de alți utilizatori de un factor de 1.000″. Noul raport este, de asemenea, în concordanță cu afirmațiile recente ale utilizatorilor, potrivit cărora feed-ul lor s-a umplut cu postări ale șefului Tesla.