• Eurial Invest a extins portofoliul de mărci comercializate prin adăugarea brandurilor Peugeot, Citroën, DS și Opel din grupul Stellantis. 
  • Pentru a găzdui toate cele trei mărci din portofoliu, Eurial Pitești a investit în rebrandingul showroom-ului.
  • Eurial Invest deține o rețea de 7 centre autorizate Trust Motors, importatorul oficial al mărcilor, în București, Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca și Brașov.

Eurial Pitești, punct de lucru al companiei românești Eurial Invest cu peste 30 de ani de existență și o vastă experiență în industria auto, continuă să își dezvolte portofoliul de produse și servicii. Ajungând asftel să comercialize unele dintre cele mai sonore nume ale Grupului Stellantis, respectiv PEUGEOT, CITROËN și OPEL.

Pentru a găzdui toate cele trei mărci din portofoliu, compania a investit în rebranduirea showroomului și retehnologizarea atelierelor service situat pe DN 65B din comuna Bradu, Pitești urmând cele mai noi standarde de marcă ale grupului Stellantis. Astfel fiecare marca va avea propria zonă de expunere, vânzare și serviceare începând cu 19 iunie 2024.

„Eurial Pitești este unul dintre primele dealershipuri deschise în România încă de la înființarea Invest. Pentru noi este o mândrie și un motiv de laudă să păstrăm trendul evoluției și suntem printre primii care aplică noile standarde multibrand necesare expansiunii Grupului EURIAL.

Recomandări

200 DE CANDIDAȚI SE RETRAG ÎN FRANȚA
BOMBELE RUSEȘTI CAD TOT ÎN RUSIA
CÂT DE SAFE E MAREA NEAGRĂ?
134K ELEVI DAU BACUL LA MATEMATICĂ
CÂT DE DEPENDENT EȘTI DE SOCIAL MEDIA?
ORBAN VREA ÎNCETAREA FOCULUI

Eurial Pitesti este deschizător de drumuri. Succesul noii identități este în egală măsură important atât pentru noi cât și pentru mărcile pe care le reprezentăm. Avem clienți loiali care ne-au susținut de-a lungul anilor și alături de care ne dorim să evoluăm sănătos pe piața auto din județul Argeș.” declară Lucian Vișan – CEO.

Despre Eurial Invest

EURIAL Invest este dealer oficial Peugeot, Citroën, DS Automobiles și Opel și deține o rețea ce numără 7 puncte de vânzare. Cu peste 30 de ani de experiență în domeniul auto, compania oferă o gamă completă de servicii care acoperă toate nevoile clienților – vânzarea de mașini, produse financiare și asigurări și toată gama de servicii post-vânzare.

Pe parcursul celor 30 de ani de activitate, compania a investit în tehnologie, stilul specific al mărcilor reprezentate și echipă stabilă, astfel încât să devină model de referință pentru clienții săi în derularea serviciilor de comercializare și realizarea completă a lucrărilor în garanție și post garanție, la standardele de calitate ale Grupului STELLANTIS.

În prezent, EURIAL INVEST derulează activități de vânzare și service în 7 centre autorizate Trust Motors, importatorul oficial al mărcilor, din București (Otopeni, Militari și Pantelimon), Pitești, Ploiești, Cluj-Napoca și Brașov.

Citește și