Fițele din Mamaia se mută în Năvodari. Antreprenorii investesc peste 100.000 de euro în barurile din stațiune

Valul de fițe din Mamaia Nord ajunge anul acesta la Năvodari. Antreprenorii au investit peste 100.000 de euro pentru ca beach-barurile și restaurantele să fie pe placul celor mai mofturoși clienți. Claudiu Dobre, antreprenor, a regândit designul restaurantului său pentru a atrage cât mai mulți turiști. Claudiu vrea să organizeze săptămânal petreceri tematice.

Claudiu Dobre – antreprenor: „Chiar de săptămâna viitoare avem prima petrecere pe care o avem în proporție de 80 % rezervată. Ne așteptăm ca până la 1 Iulie numărul de clienți să fie mult mai mare și să intrăm în forță chiar acum de la 1 Iulie.”

După mule petreceri pe plaja din Vama Vehe, Cornel Lazăr a hotărât să-și mute business-ul la Năvodari. A adus aici designul prietenos cu mediul în care predomină lemnul și stuful.

Cornel Lazăr- antreprenor: „Am zis să fim pionieri într-o stațiune nou creată. E ca la poker, dacă Mamaia clasică are o mână proastă pentru că extinderea plajelor a blocat amenajarea până la 1 Iulie, e șansa noastră să venim cu un plus de calitate atât în servicii cât și în produse.”

Alexandru – turist: „Oamenii sunt cam sătui de locuri aglomerate și încearcă să fugă de aglomerație. Dacă vrei să îți faci vacanța în Năvodari, nu îți vor ajunge banii pe care i-ai cheltui în stațiuni modeste, ca 2 Mai sau Mangalia. Prețurile de pornire nu sunt accesibile oricui. Chiria pe șezlong te costă 40 de lei, un cocktail cel puțin 25 de lei și o apă plată mică 8 lei.”

Exit mobile version