FOTO. China a intrat în Guiness World Records cu cea mai mare stațiune de schi acoperită din lume. S-au vândut peste 100.000 de bilete

Când China construiește o stațiune de schi acoperită, chiar o face. Cea mai mare stațiune de schi din lume se află lângă Shanghai și este una acoperită, conform Advnture.

Shanghai L*SNOW Indoor Skiing Theme Resort și-a deschis porțile vineri (6 septembrie) și a fost imediat certificată de Guinness World Records drept cea mai mare stațiune de schi acoperită din lume (depășind o altă stațiune acoperită din China).

Cu o amprentă totală de 1.063.783 ft² (98.828,7 m²) – aproximativ 15 terenuri de fotbal – stațiunea se mândrește cu o cădere verticală de aproape 200 ft (60 m) și trei pârtii totalizând aproape 4.000 ft în lungime (1.200 m).

Dispune de patru pârtii de schi cu diferite niveluri de dificultate, inclusiv o pârtie avansată lungă de 340 m (1.115 ft), în timp ce acoperirea medie a zăpezii atinge o adâncime de peste 70 cm (27,5 inchi), furnizată de 33 de mașini de zăpadă. Există chiar posibilitatea de a ninge înăuntru.

Și apoi mai sunt lucrurile distractive. Stațiunea are cel puțin un telescaun pentru patru persoane, o telegondolă sus și un tren de zăpadă care circulă pe margine. Afară , pe acoperiș, dezvoltatorii au construit un întreg parc tematic cu plimbări pe apă, un hotel și diverse magazine și restaurante.

Stațiunea a vândut deja peste 100.000 de bilete de când a început prevânzarea biletelor pe 8 august. Stațiunea se așteaptă să găzduiască peste 15 milioane de vizitatori anual.

Yin Kang, director general adjunct executiv al stațiunii, a declarat reporterilor: „Am construit acest proiect pentru a îndeplini dorințele oamenilor, care a umplut golul pentru cei care caută turismul pe gheață și zăpadă”.

Exit mobile version