• Restaurantul, inițiat la Madrid și prezent în Ibiza, Beverly Hills, Mexico City și Riyadh, este acum deschis în Hotel Boulevard, Autograph Collection din Downtown Dubai, fostul Vida Downtown.
  • Tatel promite să îmbine gastronomia spaniolă tradițională cu influențe globale cosmopolite, potrivite gusturilor globale din Dubai.
  • Designul estetic oferă o abordare rustică de lux, cu săli de mese decorate în culori și texturi bogate și calde.

Un nou restaurant spaniol elegant a fost deschis în Dubai, iar acesta este alimentat de câteva vedete de primă mână. Pregătiți-vă să luați masa la Tatel, restaurantul aclamat al asului tenisului Rafael Nadal și al superstarului fotbalistic Cristiano Ronaldo, scrie Whatson.

Restaurantul, inițiat la Madrid și prezent în Ibiza, Beverly Hills, Mexico City și Riyadh, este acum deschis în Hotel Boulevard, Autograph Collection din Downtown Dubai, fostul Vida Downtown.

Semnificând haute cuisine, Tatel promite să îmbine gastronomia spaniolă tradițională cu influențe globale cosmopolite, potrivite gusturilor globale din Dubai. În locațiile sale globale, asociază bucătăria spaniolă modernă cu muzica live și o scenă vibrantă de bar, pe care sperăm să o găsim și în iterația din Dubai, când se va deschide în curând.

Recomandări

SWIFT ÎȘI SURPRINDE FANII
REEGELE CHARLES SE ÎNTÂLNEȘTE CU HARRY
LUPTELE DIN RAFAH SE ÎNCHEIE
NETANYAHU: BIDEN ASCUNDE ARME
CUM SE SIMTE ORAN DUPĂ IMPLANT
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD

Designul estetic oferă o abordare rustică de lux, cu săli de mese decorate în culori și texturi bogate și calde. Adus în regiune printr-un parteneriat cu Leisure Quest, Tatel nu este singura deschidere nouă pe care grupul o aduce la Hotel Boulevard.

Alături de Tatel se va deschide și TOTO, un concept italian creat tot de cele două vedete sportive. TOTO se autodescrie ca o odă adusă epocii de aur a cinematografiei italiene și a luat naștere la Madrid în 2020, iar incitantul manger italian și-a deschis deja porțile pe banda Mamsha Al Saadiyat din Abu Dhabi, începând cu luna aprilie.

Citește și