• Palatul Victor Ionescu poartă semnătura unuia dintre cei mai cunoscuți arhitecți ai României, Victor Ștefănescu, cunoscut și ca Victor Stephănescu.
  • Adept al stilului neoromânesc, a proiectat numeroase clădiri pe care le putem admira și astăzi în marile orașe ale României. 
  • Proprietatea este un regal de arhitectură și elemente unice la interior, de la scara monumentală din lemn masiv și până la tavanele si arcadele conservate într-un mod spectaculos. 

Ești în căutarea unei locuințe inedite și care să merite fiecare ban? Regatta Imobiliare a scos la vânzare o vilă superbă, amplasată în inima Bucureștiului, la doar câteva minute distanță de Calea Victoriei, Piața Victoriei și Bld. Lascăr Catargiu. Palatul a fost construit în anul 1914, după planurile arhitectului Victor Stephănescu pentru Victor Ionescu, diplomat și om politic și se vinde cu 2,9 milioane de euro.

Palatul Victor Ionescu poartă semnătura unuia dintre cei mai cunoscuți arhitecți ai României, Victor Ștefănescu, cunoscut și ca Victor Stephănescu.  Adept al stilului neoromânesc, a proiectat numeroase clădiri pe care le putem admira și astăzi în marile orașe ale României. 

Unul dintre cele mai celebre edificii este Arcul de Triumf din București, unde Victor Ștefănescu a fost însărcinat cu controlul tehnic și administrativ al lucrărilor. 

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
S.O.S SECRET SERVICE
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

„Este printre ultimele palate care sunt de vânzare în România, în București. Este extraordinar că suntem la trei minute de Calea Victoriei, unde se întâmplă evenimente speciale în fiecare săptămână. Avem o proprietate absolut specială cu 1.200 de mp de teren, cu o construcție de circa 1.000 mp”, a spus Eduard Uzunov, proprietar Regatta, la Aleph News.

Citește și