• În anii următori, parteneriatul strategic va include colecţii capsulă şi de sezon create şi curate de David Beckham.
  • Colaborarea este prima de acest gen pentru BOSS Menswear.
  • Parteneriatul va aduce design-uri inovatoare şi captivante.

HUGO BOSS a anunţat o colaborare globală, pe termen lung cu David Beckham pentru brandul BOSS. Această colaborare se va reflecta în colecţiile BOSS Menswear mulţi ani de acum înainte.

Colaborarea este prima de acest gen pentru BOSS Menswear şi va aduce design-uri inovatoare şi captivante, care reflectă valorile de stil şi estetică ale lui David Beckham şi ale brandului BOSS, fiind pe gustul unui public global extins.

În anii următori, parteneriatul strategic va include colecţii capsulă şi de sezon create de David Beckham, inspirate de o viaţă de stil în toate stadiile de concept şi design. Colecţiile vor fi reprezentative pentru stilul său personal, dar şi pentru poziţionarea de lifestyle premium BOSS şi angajamentul brandului pentru excelenţă, cea mai înaltă calitate şi design rafinat.

Recomandări

ZID LA GRANIȚA CU SUDUL
A MURIT DONALD SUTHERLAND
FICO CERE REFORME ÎN MEDIA SLOVACĂ
ROMÂNIA TRIMITE PATRIOT ÎN UCRAINA
CIUCĂ ȘI CIOLACU NU DECID PREZIDENȚIALELE
ÎN VOGUE LA 102 ANI

“David Beckham este un adevărat icon global, atât în sport, cât și în fashion. Cu spiritul său distinctiv antreprenorial și pasiunea autentică pentru fashion, el încorporează impecabil valorile brandului BOSS. Suntem nerăbdători să vedem prima colecție prinzând viață și să lucrăm îndeaproape cu David pe parcursul următorilor ani,” spune Daniel Grieder, CEO HUGO BOSS.

Citește și