• O patiserie din București face înghețată din colivă
  • Ana Consulea, patron, îți spune cum este să conducă această afacere
  • Unii clienți vin la patiserie doar pentru coliva din înghețată

Dacă ai poftă de colivă să știi că nu trebuie să plângi pe la vreo înmormântare. Coliva a devenit noua fiţă în materie de deserturi. Restaurantele sau brasseriile le-au inclus în meniu fie sub formă tradițională sau sub formă de înghețată și bine au făcut pentru că sunt la mare căutare.

Ideea nu este privită cu ochi buni de preoți care cred că transformarea colivei într-un desert popular este o defăimare.

„Cei care n-au auzit de biserică și de colivă și le place acest gust, această înghețată cu acest gust, s-ar putea să meargă la biserică și să caute coliva. Numai că, căutând coliva s-ar putea să găsească ceva mai mult pentru viața lor, și anume biserica”, spune preotul Stelian Tofană.

Recomandări

PUTIN DISCUTĂ CU FICO
BIBI AMENINȚĂ REBELII HOUTHI
CIOLACU: AVEM COALIȚIE
FONTANA DI TREVI SE REDESCHIDE
ZELE CREDE-N ADERARE
NEGOCIERI FĂRĂ SFÂRȘIT