• Forbes: La 92 de ani Joan devine una dintre cele mai bogate femei din SUA
  • La vârsta de 40 de ani Joan Peyton a devenit prima femeie parteneră Scutter Stevens și Clark
  • La 92 de ani, Joan este CEO și proprietar majoritar la firma de gestionare a banilor

Cine spune că trebuie să fii tânăr ca să conduci o afacere? Exemplul concret vine de peste ocean!
La 92 de ani, Joan se află la conducerea firmei, plus de asta e și una dintre cele mai bogate femei din SUA, arată Forbes.

La 92 de ani, Joan e printre femeile bogate din SUA

Joan a început la 50 de ani una dintre cele mai mari firme private de gestionare a banilor din Statele Unite, se numește PID și Regal și se concentrează practic pe soluții fixe, strategii de venit și a crescut această companie peste 40 de ani de-a lungul a patru decenii și ea la 92 de ani este încă CEO și proprietar majoritar și este o firmă de 1,2 miliarde de dolari conform estimărilor noastre și deține cea mai mare parte a acesteia, așa că este unul dintre cei mai buni”, spune Jemia Mcevoy, Staff Writer Forbes.

Se pare că Joan Peyton nu are de gând să renunțe prea curând la conducerea firmei. Cel puțin așa a declarat pentru Forbes, Angela Daly, reprezentant mass-media al firmei conduse de Peyton.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
TÎLVĂR SCHIMBĂ STRATEGIA

Creșterea companiei sale în ultimul deceniu o face pe Peyton noua adăugare pe lista Forbes a celor mai de succes femei antreprenori autoformate din lume. Averea ei netă estimată la 700 milioane de dolari provine în mare parte din participația ei de control în firmă pe care Forbes o evaluează la aproximativ 1,2 miliarde de dolari, arată Forbes.

Citește și