- Firmele de catering se pregătesc pentru comenzi mari de Crăciun.
- O singură firmă a vândut mâncare de un milion de euro, anul trecut.
- Cele mai multe comenzi sunt la tobă, sarmale și caltaboș.
- Firmele de catering sunt dispuse să gătească orice vrea clientul.
Restricțiile pandemiei nu ajung și la mesele de sărbători. Firmele de catering se pregătesc de câștiguri mari iarna asta, când mulți români lucrează de acasă și n-au timp de gătit.
Gala Catering este o firmă cu peste 200 de clienți. Sunt, în mare parte, angajați în corporații, oameni cu program încărcat, care preferă să-și comande masa de Crăciun, decât să o pregătească singuri.
Advertisment
Proprietarii firmei spun că anul trecut au avut comenzi de peste un milion de euro.
„Vorbim de lucruri clasice brânzeturi, sarmale caltaboș, tobă, lucruri care dintotdeauna au existat de Crăciun. Evident că noi putem găti orice, cerere să existe. În linii mari undeva 100 de lei ar fi un meniu de o persoană pentru masa de Crăciun. Clienții sunt din linia corporate,din 1992 fiind pe piată, așa ne-am dezvoltat.”, a spus Georgiana Diaconu, proprietar Gala Catering.
Recomandări
Partenerii noștri