• „Investigăm o problemă care afectează capacitatea utilizatorilor de a accesa diverse aplicații și servicii Microsoft 365”, a afirmat multinaționala americană.
  • Aeroporturile din Sydney și Berlin, precum și companii aeriene precum Delta Airlines, American Airlines și United, au raportat vineri perturbări majore ale serviciilor lor.
  • În Statele Unite, numărul de urgență 911 a fost inaccesibil.

Microsoft a anunțat vineri o întrerupere a serviciilor care afectează aplicațiile sale Microsoft 365, afectând întreprinderile și utilizatorii din întreaga lume, potrivit Le Figaro.

„Investigăm o problemă care afectează capacitatea utilizatorilor de a accesa diverse aplicații și servicii Microsoft 365”, a afirmat multinaționala americană într-o declarație publicată vineri dimineață. „Serviciile noastre sunt îmbunătățite pe măsură ce continuăm să luăm măsuri de atenuare”, a scris compania pe rețeaua socială X (fostul Twitter).

Aeroporturile din Sydney și Berlin, precum și companii aeriene precum Delta Airlines, American Airlines și United, au raportat vineri perturbări majore ale serviciilor lor. În Statele Unite, numărul de urgență 911 a fost inaccesibil. În Franța, jurnaliștii de la RTL, TF1 și CNEWS au semnalat probleme tehnice majore care au perturbat emisia.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Cel mai mare operator feroviar din Marea Britanie a anunțat vineri că a fost afectat de probleme informatice care au dus la potențiale anulări de ultim moment.

„Ne confruntăm în prezent cu probleme informatice generalizate în întreaga noastră rețea”, au anunțat pe rețelele de socializare cele patru companii feroviare din grupul Govia Thameslink Railway.

Vineri dimineață, zborurile au fost suspendate pe aeroportul Berlin Brandenburg din Germania din cauza unei „probleme tehnice”, a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt.

„Există întârzieri la check-in și operațiunile de zbor au trebuit să fie anulate până la ora 10:00 (0800 GMT)”, a declarat purtătoarea de cuvânt, adăugând însă că nu poate preciza când vor fi reluate.

Citește și