• Elon Musk i-a cerut șefei Secret Service să demisioneze.
  • Agenția se confruntă deja cu mai multe investigații în urma tentativei de asasinat.
  • Miliardarul Bill Ackman a anunțat că îl va susține oficial pe Donald Trump la alegerile prezidențiale.

Elon Musk și Bill Ackman și-au oficializat sprijinul pentru Trump după tentativa de asasinat căruia acesta i-a supraviețuit, potrivit WSJ.

„Îl susțin pe deplin pe președintele Trump și sper într-o recuperare rapidă”, a declarat Musk pe X. Într-o postare ulterioară, el a spus: „Ultima dată când America a avut un candidat atât de dur a fost Theodore Roosevelt”.

Elon Musk i-a cerut șefei Secret Service să demisioneze. Agenția se confruntă deja cu mai multe investigații în urma tentativei de asasinat.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Musk a fost activ pe platforma sa X, postând de mai multe ori și repostând opiniile altor persoane în urma atacului armat de aseară, inclusiv unele care au criticat Secret Service.

„Incompetență extremă sau a fost deliberat. Oricum ar fi, conducerea Secret Service trebuie să demisioneze”, a spus el.

Miliardarul Bill Ackman, fondatorul și directorul general al fondului de investiții Pershing Square Capital Management și unul dintre cei mai respectați oameni de afaceri din SUA, a anunțat că îl va susține oficial pe Donald Trump la alegerile prezidențiale. El a declarat că a ajuns la această decizie cu ceva timp în urmă, dar nu a simțit urgența de a scrie despre aceasta până acum.

Citește și