• Ava Kris Tyson a fost acuzată de alți YouTuberi că i-a trimis mesaje nepotrivite minorei, pe când aceasta avea 20 de ani.
  • Ava și-a cerut scuze pentru „comportamentul din trecut” care a fost „inacceptabil”.
  • MrBeast este cel mai mare YouTuber din lume, cu peste 300 de milioane de abonați.

MrBeast spune că a angajat investigatori după ce fostul său coprezentator a fost acuzat că a manipulat o adolescentă. Ava Kris Tyson a fost acuzată de alți YouTuberi că i-a trimis mesaje nepotrivite minorei, pe când aceasta avea 20 de ani, scrie BBC.

Tânăra în vârstă de 28 de ani, care a lucrat pe canalul lui MrBeast din 2012, a negat cu tărie că ar fi făcut-o, dar a declarat că cei doi au „convenit de comun acord” că ar trebui să demisioneze. Într-o declarație ulterioară, MrBeast, pe numele real Jimmy Donaldson, s-a declarat „dezgustat” de „acuzațiile grave privind comportamentul online al Ava Tyson”.

Ava și-a cerut scuze pentru „comportamentul din trecut” care a fost „inacceptabil”. MrBeast este cel mai mare YouTuber din lume, cu peste 300 de milioane de abonați. El a declarat că a luat cunoștință de acuzațiile împotriva lui Ava, care au început să circule online luna trecută, „în ultimele câteva zile”. „Sunt dezgustat și mă opun unor astfel de acte inacceptabile”, spune el.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Declarația lui MrBeast a spus că el „s-a concentrat pe angajarea unei terțe părți independente care să efectueze o investigație amănunțită pentru a mă asigura că am toate faptele”. „Acestea fiind spuse”, a continuat el, ”am văzut suficient online și am luat măsuri imediate pentru a o elimina pe Ava din companie, canalul meu și orice asociere cu MrBeast.

„Nu tolerez și nu susțin niciuna dintre acțiunile nepotrivite”. YouTuberul american a adăugat că va aștepta ca anchetatorii să își termine munca și „să ia orice măsuri suplimentare pe baza constatărilor lor”.

Citește și