• Musk l-a numit pe candidatul republican la președinție Trump „dur”.
  • El l-a susținut oficial după ce a supraviețuit unei tentative de asasinat în Butler pe 13 iulie.
  • În septembrie, fostul președinte a supraviețuit unui alt atentat la viața sa.

Elon Musk a declarat joi târziu că va participa la mitingul lui Donald Trump din Butler, Pennsylvania, la sfârșitul acestei săptămâni, un eveniment care va marca întoarcerea fostului președinte american în orașul în care a supraviețuit unei tentative de asasinat în iulie, scrie Reuters.

„Voi fi acolo pentru a-l susține!”, a răspuns Musk la o postare a lui Trump pe platforma de socializare X în care spunea că se întoarce sâmbătă la Butler.

Musk l-a numit pe candidatul republican la președinție Trump „dur” și l-a susținut oficial după ce a supraviețuit unei tentative de asasinat în Butler pe 13 iulie, cimentându-și schimbarea către politica de dreapta.

Recomandări

DRONE RUSEȘTI ÎN DELTĂ
ERUPȚIE SPECTACULOASĂ
POSIBILA RIPOSTĂ
PICKY EATER BABY
ÎNCĂ 3 PENTRU COTROCENI
PRIZONIERII MOR ÎN RUSIA

Mitingul din 5 octombrie va avea loc pe același teren unde Trump a fost zgâriat la urechea dreaptă și un participant la miting a fost ucis când un bărbat înarmat a deschis focul. Atacatorul, identificat ca fiind Thomas Crooks, în vârstă de 20 de ani, a fost împușcat și ucis de un lunetist al Secret Service.

În septembrie, fostul președinte a supraviețuit unui alt atentat la viața sa, când un bărbat înarmat s-a ascuns nedetectat timp de aproape 12 ore pe un teren de golf din unul dintre cluburile sale din Florida.

Citește și