• Uniunea Europeană a aprobat deja alocarea a 283 de milioane de lei fonduri europene nerambursabile, prin PNRR.
  • 14 sunt clădiri de locuinţe şi trei sunt publice.
  • Clădirile Muzeului Gheorghe Tattarescu şi Teatrului Foarte Mic se numără printre cele consolidate.

Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic va contracta un împrumut de 153 de milioane de euro, de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, pentru consolidarea a 17 clădiri, inclusiv cele ale Muzeului Gheorghe Tattarescu şi Teatrului Foarte Mic. În cazul acestor imobile, Uniunea Europeană a aprobat deja alocarea a 283 de milioane de lei fonduri europene nerambursabile, prin PNRR, precizează Nicușor Dan.

„Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic va contracta un împrumut de 153 de milioane de euro de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru a cofinanța proiectele de consolidare și reabilitare a 17 clădiri. În cazul acestor imobile, Uniunea Europeană a aprobat deja alocarea a 283 de milioane de lei fonduri europene nerambursabile, prin PNRR”, a scris Nicușor Dan, duminică pe Facebook.

Printre aceste clădiri, dintre care 14 sunt clădiri de locuinţe şi trei sunt publice, se numără imobile din centrul oraşului – str. Blănari nr. 14, Blănari nr. 11, str. Domniţa Anastasia nr 5 şi nr. 7 – adresă la care se află Muzeul Gheorghe Tattarescu, bd. Carol I nr. 21 – unde este Teatrul Foarte Mic, Calea Victoriei nr. 22-24, bd. Schitu Măgureanu nr. 1, bd. Schitu Măgureanu nr. 3, bd. Dacia nr. 53 etc.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și