• La plecare te poți bucura de un pahar de vin proaspăt chiar pe acoperișul aeroportului.
  • O cramă prestigioasă italiană se va ocupa de această vie și va avea 7.6 hectare.
  • Aeroporturile deja au devenit ele în sine atracții turistice.

Dacă ai de gând să vizitezi Toscana, de acum te poți bucura de un nou aeroport. Și nu unul banal cu care ești obișnuit pe Otopeni, ci unul care are o vie pe acoperiș.

Toscana nu te încântă doar în timpul sejurului, ci din momentul în care pășești pe pământ italian. Acest nou terminal aparține aeroportului din Florența și va avea o vie pe acoperiș. Aceasta a fost gândită ca omagiu al uneia dintre cele mai mari moșteniri, adică aeroportul Amerigo Vespucci International Airport. O cramă prestigioasă italiană se va ocupa de această vie și va avea 7.6 hectare. Arhitecții de la Rafael Vinoly Architects se vor ocupa de proiect. Deci, la plecare te poți bucura de un pahar de vin proaspăt chiar pe acoperișul aeroportului.

Ce alte aeroporturi inedite mai există în lume?

Aeroporturile deja au devenit ele în sine atracții turistice. Multe aeroporturi din lume nu se ocupă doar de transportul pasagerilor, ci și de divertismentul acestora. De exemplu, aeroportul din Singapore este unul dintre cele mai mari din lume. Changi Airport are sculpturi inedite și tot felul de instalații ce pur și simplu îți fură ochiul pe toate terminalele. De asemenea, un alt aeroport foarte special, și frecventat și de mulți români, este cel din Dubai. Acolo poți experimenta luxul și opulența în duty-free-urile imense și lounge-urile de lux.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și