• 60% dintre oameni vor să folosească A.I. în viața de zi cu zi.
  • Angajații cred că A.I.-ul e un șef mai bun decât un om.
  • 3 din 10 oameni vor ca A.I.-ul să le caute jumătate online.
  • Jumătate dintre oameni vor ca A.I.-ul să scrie mesaje în locul lor.
  • 60% dintre oameni cred că A.I.-ul poate face opere credibile.

Șefu’, ce A.I. cu mine? Scenariul terminator în care ori stai la chat…GPT cu managerul robot, ori pleci pe vecie!

De data asta, Inteligența Artificială e pregătită să îi lase fără locuri de muncă chiar pe șefi. Asta daca e să ne luăm după ultimul sondaj Karskpersky care arata că o treime dintre oameni sunt siguri că un robot cu A.I. poate să fie un șef mai bun decât un om. Asta pentru că roboții sunt imparțiali, corecți și iau decizii bazate doar pe productivitatea unui angajat.

Aproape 60% dintre cei care au răspuns la sondajul Karspersky spun că vor să folosească un asistent virtual cu inteligență artificială care să îi ajute în viața de zi cu zi și să le facă treaba mai ușoară, inclusiv când vine vorba de iubire.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

31% dintre oameni vor să o pună pe inteligența artificială să le caute jumătatea pe aplicațiile de dating, iar aproape jumătate sunt gata să o lase să vorbească în locul lor în chat-urile online. Și pentru că o să avem atât A.I. în viața noastră, cei mici trebuie să se împrietenească cu el încă de la școală.

Aproape jumătate dintre cei care au răspuns la sondajul Karspersky spun că elevii vor avea la școală și experiențe virtuale în Metaverse controlate cu inteligența artificială. Ar putea să vadă chiar tablouri făcute de roboți pentru că peste 60% dintre oameni cred că AI-ul poate face opere credibile.

Citește și