• Grupul Paris Society a fost fondat în 2008 de omul de afaceri francez, Laurent de Gourcuff.
  • Paris Society este un actor-cheie în domeniul ospitaltățiii din Franța.
  • Bonnie îți oferă optiuni de dining de lux și chefi bucătari de talie mondială.

Paris Society, brandul care operează unele dintre cele mai renumite restaurante din lume, ajunge în Bucureşti. Aici vine pentru deschiderea unui restaurant Bonnie în cadrul hotelului Mondrian București.

Cu o viziune care aduce împreună farmecul Parisului și energia vibrantă a New York-ului, astfel de restaurante – prezente azi în Paris – se mândresc cu o atmosferă caldă și primitoare și oferă experiențe culinare creative.

Cum a ajuns Paris Society în București?

Are un portofoliu de peste șaptezeci de locații acest grup, Paris Society, și oferă o gamă diversificată de servicii din sectorul evenimentelor de lux și a ospitalității. 

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

A ajuns la București odată cu deschiderea unui restaurant Bonnie în cadrul hotelului Mondrian, București. Aici vine cu o experiență extraordinară a experienței culinară. Este un restaurant, bar și club, concept Bonnie și va face parte din proiectul de reinventare a Parisului. 

A ales Paris Society să dezvolte acest restaurant în București pentru a crea o nouă scenă pentru petrecerile exclusivite de la noi. Și iată că Bucureștiul merita și trebuia să aibă o astfel de zonă unde dezvoltarea turismului și ospitalității va aduce branduri internaționale cunoscute în România.

Ce poți face la restaurantul care se deschide în București?

Acest restaurant Bonnie promite o experiență nouă și surprinzătoare pentru tot ceea ce înseamnă viața hotelieră în România. Va fi un spațiu cu atmosferă vibrantă, exuberantă. Va avea aici o experiență unică, va deveni locul unde toată lumea își va dori să ajungă. Va avea un restaurant, un bar, grădină de iarnă, curte interioară și club privat. Restaurantul Bonnie va fi animat în fiecare zi a săptămânii până seara târziu. 

Va include o curte interioară care îți va aminti de grădinile parisiene, va avea și o zonă cu lumina naturală în mijlocul hotelului. Îți propune o atmosferă personalizată pentru a te putea delecta, atât pe tine cât și pe cei care îi vor călca pragurile, nu doar din București, ci și din străinătate. 

Citește și