- Mihai Roșcan a investit în terase cu încălzire în pardoseală.
- Terasele sunt adaptate astfel încât să poată funcționa și iarna.
- Investiția unui restaurant a fost de circa 100 de mii de euro.
Uite în ce investesc patronii de restaurante ca să își salveze afacerea în era COVID. Își refac terasele și le pregătesc pentru vremea rece.
Când pierderile restaurantelor sunt de 60%, conform datelor din Ziarul Financiar, Mihai speră ca încasările să-i țină afacerea pe linia de plutire.
„Am dotat-o inclusiv cu încălzire în pardoseală, ea se retractează toată, tot acoperișul, inclusiv fațada. Nevoia de a avea o terasă care să ne permită funcționalitatea restaurantelor chiar și în această perioadă în care se pare că ne vor închide iar. Investiția a fost undeva în jurul la 100 de mii de euro”, a declarat Mihai Roșcan, proprietar de restaurant.
„De când am ieșit din carantină ies cam o dată, de două ori pe săptămână. Îmi place mult ideea de a fi o terasă acoperită”, a spus Teodora – clientă.