Povestea unui bucătar care s-a reinventat în pandemie și a început să gătească în casa clientului

Azi se împlinește un an de când ai fost te-au convins să renunți la libertățile tale. Ți-ai închis afacerea și ai justificat fiecare ieșire din casă. Dar ai supraviețuit unor luni grele. Află povestea lui Răzvan Constantin, un bucătar care a reușit să fie triumfător în pandemie. Răzvan Constantin s-a adaptat și a început să gătească acasă la clienți privați.

„În tot acest timp am gătit acasă, deci pot spune că nu a fost chiar așa rău. De foarte multă vreme m-am gândit să devin un private chef. Mă simt foarte bine în acest cadru. Chiar o să continui să fac treaba asta pentru că sincer simt că este lumea mea”, a spus Răzvan.

Lui Andrei i se făcuse dor de restaurant. El a dorit să experimenteze bucătăria și să afle unele secrete de la un chef chiar la el acasă.

„Având în vedere toată situația de anul trecut. Pandemia și faptul că ne-au răpit unele bucurii și n-am mai putut merge la restaurante, ne-am gândit să aducem restaurantul la noi acasă. Mi s-a părut o idee foarte interesantă. Ne place și suntem mulțumiți de această experiență”, a spus Andrei.

Anul acesta a fost crunt pentru restaurante, cu pierderi de 60%. Pierderile HoReCa în 2020 au fost de 3 miliarde de euro. Cifra de afaceri a celor din această industrie a scăzut până la 80%. Cu toate acestea, mulți au reușit să se redreseze și au fost victorioși. Răzvan Constantin este unul dintre ei.

Exit mobile version