• Se caută un profesionist în tehnologie care să conducă o echipă dedicată securității cibernetice a familiei regale britanice.
  • Persoana selectată va primi o compensație anuală de 75.000 de lire, precum și beneficii.
  • Candidatul ideal trebuie să aibă experiență în securitate cibernetică.

Regele Charles caută un expert în tehnologie care să protejeze sistemele informatice de la Palatul Buckingham și care să prevină atacurile cibernetice asupra familiei regale, scrie International Business Times.

Cel ce va fi ales pentru această funcție va conduce o echipă însărcinată să asigure securitatea cibernetică a familiei regale britanice. Echipa va lucra îndeaproape cu agenții de la Centrul Național de Securitate Cibernetică al Guvernului. Pentru serviciile prestate, acesta va primi o compensație anuală de 75.000 de lire plus beneficii.

Este un loc de muncă de 37 de ore și jumătate pe săptămână, cu un concediu de până la 30 de zile pe an. Alte beneficii includ planul de pensii necontributiv (15% pensie cu contribuția angajatorului), masa asigurată, 20% reducere în Royal Collection Trust Shops și intrare gratuită la toate palatele regale, dar și alte reduceri exclusive pentru angajați.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Jobul oferă, de asemenea, „o gamă largă de opțiuni de concediu”, inclusiv concediul parental și zile de voluntariat, precum și beneficii care susțin bunăstarea mentală și fizică.

Care sunt cerințele?

Expertul trebuie să se asigure că toți cei peste 800 de membri ai personalului de la reședința regală sunt vigilenți în legătură cu amenințările cibernetice. Potrivit fișei postului postat pe site-ul The Royal Household, candidatul ideal ar trebui să rămână „calm sub presiune”, să fie bun la identificarea riscurilor și să ofere soluții rentabile.

Alte calificări menționate în anunț includ: „Experiență semnificativă într-un rol de securitate cibernetică, cu o înțelegere a cadrelor de securitate a informațiilor și o capacitate dovedită de a conduce o funcție cibernetică și de a executa o strategie de securitate la nivel de întreprindere, de preferință în cadrul UK HMG”.

Expertul trebuie, de asemenea, să „consolideze înțelegerea între membri echipei și să îmbunătățească abilitățile întregii echipe de servicii digitale și a altor părți interesate”. Acesta va fi implicat în „evaluarea, revizuirea și consilierea cu privire la cele mai bune practici, bazându-se pe expertiza externă, inclusiv cea a Centrului Național de Securitate Cibernetică (NCSC)”.

Postul necesită, de asemenea, ca aplicantul să fie proactiv și să fie „la curent cu amenințările și soluțiile cibernetice globale”. El sau ea trebuie să fie un „manager de oameni cu experiență” și să aibă „abilități interpersonale și de comunicare puternice care pot dezvolta cu ușurință relații de încredere”.

Anunțul de angajare spune: „Îți dezvoltă abilitățile în timp ce te împinge de la spate. Și este despre a face parte din afacerea din spatele Monarhiei. Aceste aspecte fac ca munca pentru Casa Regală să fie excepțională.”

Aplicațiile se vor închide pe 4 februarie.

Citește și: