• Pinterest, Toyota sau BMW sunt în topul companiilor influente.
  • În top mai sunt și Google, AMD sau Amazon.
  • TIME a analizat la companii inovația și succesul.

Revista Time a lansat topul anual al celor mai influente 100 de companii din lume. Pentru a întocmi lista, Time a solicitat nominalizări din diverse sectoare și a consultat rețeaua sa globală de colaboratori și corespondenți, precum și experți externi. Apoi, editorii Time au evaluat fiecare nominalizare pe baza unor factori precum impactul, inovația, ambiția și succesul.

În topul realizat de revista Time sunt prezentate 100 de companii. Nu se specifică pe ce loc se află fiecare. Doar menționează că sunt 100 de companii cele mai influente din lume și au creat și câteva categorii precum Tehnologie, Inovație și altele. Este un top subiectiv.

Metodologia constă în colectarea de informații de la corespondenți și colaboratori, iar apoi editorii filtrează aceste informații. Fiind bazat doar pe opinii și fără criterii obiective, cum ar fi cifrele de afaceri, topul este destul de subiectiv. De exemplu, Tesla nu este în lista celor 100 cele mai influente companii din lume conform Time, dar am găsit SpaceX, deținută de Elon Musk.

Recomandări

ZELENSKI PRIMEȘTE GARANȚII DE SECURITATE
UN TREN ȘI UN AUTOBUZ S-AU CIOCNIT ÎN SLOVACIA
MÂȚA BLÂNDĂ ZGÂRIE RĂU
SE DEȘERTIFICĂ ROMÂNIA?
ÎN CE INVESTEȘTI? TRAVEL DE LUX
3 DE LA USR VOR LA PALATUL COTROCENI

Citește și