• Ryanair vrea ca pasagerii să nu mai poată bea alcool în aeroport.
  • Ryanair vrea limită de două pahare de alcool pentru pasageri.
  • Qantas Airlines a vândut bilete la reducere din greșeală.

Uite așa scăpăm de pasagerii agresivi – Cine ridică paharul sus nu mai prinde loc în avion. Asta vrea șeful Ryanair, Michael O’Leary, care propune ca oamenii să nu mai aibă voie să bea mai mult de două pahare de alcool în aeroport înainte să se urce în avion. Așa o să scăpăm de scandalurile pe care aceștia le provoacă în timpul zborurilor.

Ca acest lucru să fie posibil, spune Michael O’Leary, o să avem nevoie de sisteme noi în aeroporturi, prin care barurile să comunice între ele și să știe cât alcool a consumat deja fiecare pasager. Ryanair îi controlează deja pe pasageri în bagajele de mână după ce a descoperit că aceștia puneau alcool în sticle de apă, ca să urce cu el în avion.

Situația e din ce în ce mai gravă pentru că în afară de alcool tot mai mulți pasageri consumă și droguri, iar asta îi face mai agresivi, mai spune șeful Ryanair.

Recomandări

E VINOVAT
A.I. VA PREZICE PANDEMIILE
VINE VREMEA RECE
ELEVII ÎNVAȚĂ CU A.I.
OLD BUT GOLD
ÎNCEPE WOMEN RALLY

Oricât de răi ar fi unii pasageri, companiile aeriene își mai fac probleme și cu mâna lor.

Qantas din Australia a vândut din greșeală bilete reduse cu 85%, din cauza unei greșeli de programare. Așa a ajuns un zbor de 19.000 de dolari la clasa business să coste doar 3.500. 300 de oamenii au apucat să se bucură de reducerea surpriză, dar nu vor ajunge chiar în avionul pentru care au plătit. Qantas a anunțat că îi va reprograma pentru alte zboruri la business class, sau le va da banii înapoi.

Citește și