• Musk susține că ONG-urile care critică Twitter sunt dubioase.
  • Elon Musk s-a războit ani de zile cu Bezos pentru companiile spațiale.
  • Acesta e supărat pe Joe Biden, pentru că nu susține Tesla.

E persecutat sau face pe persecutatul? Elon Musk se întreabă pe Twitter oare cine este în spatele apelului către companii să nu mai plătească publicitate pe Twitter, dacă platforma își schimbă politicile.

Un număr de 26 de ONG-uri au publicat o scrisoare deschisă în care spun că modificarea Twitter ar duce la intoxicarea sistemului informațional și ar fi o amenințare la siguranța publică. De aceea au cerut boicotarea rețelei.

Musk spune că ONG-urile sunt finanțate cu bani negri de la Soros, de foști angajați ai administrațiilor Clinton și Obama, de democrați bogați, de sindicate sau de guverne europene. Nu suportă critica, am putea spune, și ține foarte mult la brandurile lui, reacționează ori de câte ori se spune ceva rău despre ele.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Musk s-a duelat ani de zile în mesaje cu Jeff Bezos, ca și cum ar fi putut demonstra pe Twitter care dintre cele două companii spațiale pe care le au, SpaceX și Blue Origin este mai bună. E supărat și pe Joe Biden, pentru că nu susține Tesla. Și tot pentru Tesla se duelează și cu Bill Gates.