• Țările Uniunii Europene nu au reușit să voteze clar în favoarea sau împotriva tarifelor de până la 45% pentru vehiculele electrice chineze.
  • Executivul UE ar putea adopta tarifele sau ar putea prezenta o nouă propunere dacă dorește să obțină un sprijin mai larg în rândul membrilor UE.
  • Comisia Europeană a propus taxele după ce o anchetă a constatat că Beijingul subvenţionează în mod incorect industria de vehicule electrice.

Țările Uniunii Europene nu au reușit să voteze clar în favoarea sau împotriva tarifelor de până la 45% pentru vehiculele electrice chineze, lăsând Comisia Europeană să decidă ce să facă, au declarat vineri surse din UE pentru Reuters.

Executivul UE ar putea adopta tarifele sau ar putea prezenta o nouă propunere dacă dorește să obțină un sprijin mai larg în rândul membrilor UE.

BMW a îndemnat Berlinul să voteze împotriva impunerii unor taxe semnificativ mai mari ale Uniunii Europene pentru vehiculele electrice fabricate în China.

Recomandări

DRONE RUSEȘTI ÎN DELTĂ
ERUPȚIE SPECTACULOASĂ
POSIBILA RIPOSTĂ
PICKY EATER BABY
ÎNCĂ 3 PENTRU COTROCENI
PRIZONIERII MOR ÎN RUSIA

Comisia Europeană a propus taxele după ce o anchetă a constatat că Beijingul subvenţionează în mod incorect industria de vehicule electrice.

Citește și