• Târgul Național Imobiliar se desfășoară în perioada 20-22 septembrie în București.
  • Ediția de 20 de ani aduce sute de oferte de la dezvoltatori și agenții.
  • La eveniment sunt prezente 6 bănci, care îți oferă consultanță și oferte personalizate.
  • Cumpărătorii caută apartamente cu 3 camere și suprafețe mai generoase.

La Târgul Național Imobiliar, organizat între 20 și 22 septembrie la Palatul Parlamentului, îți poți alege casa perfectă.

Ediția aniversară de 20 de ani adună sute de expozanți din piața imobiliară care îți oferă soluții și sfaturi personalizate.

Care sunt principalele riscuri atunci când cumperi o locuință fără o cercetare detaliată?

„În România avem legislația adecvată, avem un sistem de carte funciară excepțional, printre cele mai moderne din Europa. Problemele apar în schimb la tranzacțiile privind bunurile viitoare. 

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
TÎLVĂR SCHIMBĂ STRATEGIA

Cu alte cuvinte, atunci când un cumpărător dorește achiziționarea unui imobil aflat în stadiul de proiect sau pe parcursul ridicării acestuia. Aici există un imens potențial litigios. Părțile se înțeleg, dezvoltatorul și cumpărătorul. Stabilesc prin antecontracte niște bugete de finisaje, termenele de predare, dar pe parcursul derulării proiectului, dezvoltatorul se poate împiedica, poate să nu aibă finanțarea suficientă necesară. Poate să nu respecte termenul, poate bugetele de finisaje să nu se respecte. Și aici apar marile probleme. 

Așteptările cumpărătorului, în cele mai multe cazuri, nu sunt cele pe care le-a primit prin antecontractul de vânzare-cumpărare. Se mai poate întâmpla ca dezvoltatorul să intre în insolvență sau faliment și iese greu recuperarea”, a declarat Giulio Angheloiu, Fondator Grup Premier imobiliare, pentru Aleph News.

Citește și