• Compania Tesla afirmă că nu are cunoștință de niciun accident sau rănire cauzată de aceste probleme.
  • Rechemările afectează fiecare peste 11.000 de mașini și proprietarii vor fi notificați prin scrisoare pe 18 august pentru a le aduce în service și a remedia aceste probleme.
  • Tesla va înlocui motorul ștergătorului și va reface garnitura piesei decorative fără niciun cost pentru proprietari.

Tesla recheamă în service pentru a patra oară în SUA noul său Cybertruck pentru a remedia problemele legate de piesele decorative care se pot desprinde și de ștergătoarele de parbriz din față care pot ceda, scrie AP News.

Tesla a rechemat Cybertruck-ul îmbrăcat în oțel inoxidabil de patru ori de când a fost pus în vânzare pe 30 noiembrie. Noile rechemări, anunțate în documentele publicate marți de National Highway Traffic Safety Administration, afectează fiecare peste 11.000 de mașini.

Compania afirmă în documente că regulatorul motorului ștergătorului de parbriz din față poate înceta să funcționeze deoarece primește prea mult curent electric. Un ștergător care nu funcționează poate reduce vizibilitatea, crescând riscul unui accident. Compania din Austin, Texas, spune că nu are cunoștință de niciun accident sau rănire cauzată de această problemă.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Tesla va înlocui motorul ștergătorului fără niciun cost pentru proprietari, care vor fi notificați prin scrisoare pe 18 august.

În cazul celeilalte rechemări, o piesă decorativă de-a lungul platformei camionului se poate desprinde și zbura, creând un pericol pentru ceilalți automobiliști. Tesla afirmă în documente că piesa decorativă este instalată cu adeziv și este posibil ca acest lucru să nu fi fost făcut corect la fabrică.

Compania va înlocui sau va reface garnitura astfel încât aceasta să rămână fixată. Proprietarii vor fi notificați prin scrisoare tot pe 18 august.

Citește și