• Imobiliarele sunt o investiție sigură pe termen lung, cu potențial de creștere.
  • Apartamentele cu două camere și garsonierele sunt populare datorită prețurilor accesibile.
  • Investițiile imobiliare pot aduce venituri din chirii, dar necesită analiză atentă.

Imobiliarele sunt o investiție sigură pe termen lung, cu potențial de apreciere a valorii. Garsonierele și apartamentele cu 2 camere sunt opțiuni populare datorită prețurilor accesibile, a cererii ridicate din partea tinerilor și a celor care caută locuințe mici. Doar în Bucureşti, din cele aproape 14.000 de locuinţe livrate anul trecut, 10.000 sunt cu una şi două camere. Investițiile în imobiliare pot oferi venituri din închiriere și beneficii fiscale, dar necesită o analiză atentă a pieței și a costurilor.

Alexandru Ispir, expert în imobiliare spune că cererea de  studiouri și apartamente cu 2 camere răspunde cerințelor actuale ale pieței imobiliare, influențată de factori economici, demografici și urbanistici.

Este o creștere a interesului pentru garsoniere și apartamente. Este o schimbare pe piața imobiliară?

„Este o schimbare destul de mare. Construcția de apartamente cu două camere și de garsoniere corespunde unor nevoie reale pe care piața imobiliară modernă le are. Cererea este una destul de ridicată din partea tinerilor, fie angajați sau studenți. Ei preferă locuințele mai mici pentru că sunt mult mai accesibile financiar atât din punct de vedere al costurilor de achiziție, cât și al cheltuielilor lunare.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Astfel de locuințe, în zone mai exclusiviste, ajung să aibă prețuri de la 2.500-5.000 de euro”, a declarat Alexandru Ispir, expert în imobiliare, pentru Aleph News.

Citește și