Tot la terase e mai bine. Românii evită să intre în restaurante

Și-au dorit ca restaurantele să înceapă să funcționeze și la interior și de o săptămână e permis acest lucru. Dar mesele tot goale sunt. E adevărat că și vremea te îndeamnă încă să stai tot afară, la aer.

Ana Maria e managerul unui restaurant din centrul Craiovei și de o jumătate de an n-a mai văzut clienţi la mesele din interior.

Ana Maria Oacă, manager restaurant: „În interior nu prea preferă nimeni, indiferent că se ia în considerare că la o masă stă cineva şi la cealaltă nu stă nimeni. Cred că le este frică de spaţiul închis.“

Așa e în toată lumea. Argentinienii, de exemplu, se bucură și ei de libertate, după şase luni de restricţii.

Fernando Jana, om de afaceri: „Era necesar să deschidă pentru că oamenii nu mai suportau. Era nevoie să ieşim şi negustorii erau la un pas (de disperare).“

Exit mobile version