• Un cuplu a plătit facturi mai mari la curent din cauza unui vecin.
  • Familia a aflat că vecinul lor fură curent după ce au sunat furnizorii.
  • Vecinul care fura curent trebuie să returneze banii familiei în 8 ani.

Un cuplu american a descoperit de ce primeau facturi de energie incredibil de mari. Vecinul lor, fost electrician, a conectat un fir la rețea și a furat curent timp de 3 ani în valoare de peste 4.000 de dolari, scrie NDTV.

Familia păgubită nu se mai descurca cu plata facturilor și au fost nevoiți să își roage fiica adolescentă să-și ia un job ca să poată acoperi costurile.

Vecinul și-a mărturisit fapta abia după ce cuplul a contactat furnizorii și au făcut o verificare. Electricianul Leslie Pirie a creat un sistem elaborat pentru a redirecționa alimentarea către propria sa casă, în timp ce vecinii erau lăsați să plătească factura de 4.000 de lire sterline.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Hugh Torrance, 52 de ani, și soția sa, Tracy, în vârstă de 46 de ani, au spus că facturile lor erau atât de mari încât au fost forțați să-și pună fiica adolescentă să lucreze pentru a ajuta la finanțarea plăților către furnizor.

Bărbatul de 51 de ani a recunoscut că a furat 4.000 de lire sterline de electricitate de la Torrances la 10 și 12 Lundin Crescent din Tayport. El a recunoscut că i-a înșelat timp de mai bine de trei ani, între 18 iulie 2017 și 20 august 2020.

Citește și