Un pulover purtat de Matthew Perry a fost vândut cu o sumă de peste șase ori mai mare decât era estimat la o licitație

Un pulover purtat de regretatul Matthew Perry a fost vândut cu o sumă de peste șase ori mai mare decât estimarea sa la o licitație care marchează cea de-a 30-a aniversare a serialului Friends, scrie Sky News.

Friends: The One With The 30th Anniversary Auction a prezentat costume purtate de distribuția principală și de vedete invitate notabile, mobilier și recuzită din Central Perk – unde grupul se aduna adesea pe ecran.

Cel mai bine vândut obiect al licitației a fost o reproducere realizată în studio a canapelei portocalii Central Perk, unde „gașca a petrecut multe scene celebre”, a declarat Julien’s Auctions.

Acesta a fost vândut pentru 29.250 de dolari (22.000 de lire sterline) – de aproape 15 ori mai mult decât estimarea sa inițială.

Un pulover tip polo, de culoare verde, purtat de Chandler Bing, personajul lui Perry, în episodul The One With The Holiday Armadillo, a fost vândut cu 6.500 de dolari (4.900 de lire sterline) – de peste șase ori mai mult decât estimarea sa.

Serialul, care a fost difuzat între 22 septembrie 1994 și 6 mai 2004, i-a avut ca protagoniști pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, David Schwimmer și Perry.

Perry a purtat puloverul de culoare vișinie într-o scenă din cafenea în care logodnica lui Chandler, Monica (Cox), confirmă că nu își va schimba numele de familie în Bing.

Exit mobile version