• Românii cheltuie între 10.000 și 35.000 de euro pentru o dantură nouă și completă.
  • Interesul românilor pentru procedurile cu tehnologie laser s-a triplat în 2024 față de 2022.
  • Cea mai căutată procedură cu laser este cea pentru dinți ficși în 24 de ore.

Pui mai mult preț pe zâmbetul tău, cel puțin asta arată un studiu făcut de clinica Deos Dental. Românii cheltuie între 10.000 și 35.000 de euro pentru a obține o dantură nouă și completă, costuri ce pot rivaliza cu renovarea unei locuințe.

Tratamentele cu tehnologie laser, au făcut să treacă și frica de durere, iar interesul pentru proceduri precum implanturile dentare sau dinții ficși în 24 de ore a crescut considerabil în ulimii ani.

Cum au reușit românii să își învingă teama de dentist?

Noi avem peste 300 de oameni care ne-au dat un testimonial că la noi a fost bine, că a fost fără durere, că au început să povestească. Și nu suntem singurii care facem asta în piață, lucrurile astea contează foarte mult. 

Recomandări

BACK TO OFFICE
SPRIJIN PENTRU GALAȚI
P. DIDDY E ARESTAT
AZI VEZI ASTEROIDUL
WATCHOS 11 E AICI
CINE IA AVEREA?

Au apărut tehnologii foarte noi, cum ar fi laserul dental pe care noi îl folosim și avem protocoale unice în România, cu care nu te mai doare. Adică, în ziua de astăzi, dacă te mai doare la dentist înseamnă că cineva nu face ce trebuie.

Astfel a început ușor-ușor să dispară această teamă care nu este de dentistul actual, ci, de fapt, de o experiență anterioară pe care au avut-o probabil acum 10-15 ani.” a declarat Laurențiu Dorobanțu, co-fondatorul clinicii Deos Dental care a realizat studiul, pentru Aleph News.

Care sunt motivele care îi determină pe români să investească sume semnificative pentru o dantură nouă?

Sunt sumele acestea și pentru că procedurile sunt relativ noi în România. Este și nevoia de a schimba viața, de a reveni la o viață normală, de a reveni la un zâmbet sănătos, de a reveni la o sănătate bună. Pentru că, de fapt, sănătatea orală este primul pas din digestie și dacă acest lucru este îndeprimit corespunzător înseamnă că afectează, sau impactează, într-un mod pozitiv și sănătatea generală pe care noi o avem. 

Și atunci , din necesitate, oamenii au început să fie mai deschiși și pentru că au văzut foarte multe rezultate bune, vin către noi, mai ales că oferim tratamente fără durere cu laser” a adăugat acesta.

Citește și