• Andrei are 20 de ani și a strâns bani pentru a deschide un business
  • Produsele se gasesc si online pe americantaste.ro
  • Andrei: „Mi-a picat site-ul din cauză că au fost prea multe comenzi”

La doar 20 ani, Andrei Comăneci și-a deschis recent un business. A adus produse delicioase tocmai din America. Cheetos, Pop Tarts, cunoscutele cereale Lucky Charms – pe care toată lumea le-a văzut prin filme și seriale- așteaptă cuminți pe rafturi. Andrei susține că pe el l-a motivat  pandemia și a ajuns chiar un exemplu pentru colegii lui din facultate. „Trebuie să ai curaj și ambiție!” spune Andrei.

View this post on Instagram

Putin sfaramicioase si cu o textura deosebita cand le mananci ca atare si devin moi, iar umplutura cremoasa cand sunt incalzite pentru 10 secunde la cuptorul cu microunde 🥛 #americantasteromania #comandaonline #poptarts #poptartsromania

A post shared by American Taste (@american_taste.ro) on

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Andrei Comăneci, fondator American Taste: „Totul a pornit cand eu lucram aici pe postul de casier, a venit pandemia si am inceput sa strâng bani fiindcă nu am mai putut să ies. S-a ivit oportunitatea să deschid American Taste și am vrut să nu las această oportunitate să se duca pe apa sâmbetei, asa că m-am avântat cu toți banii strânși de mine și am deschis primul meu business, la doar 20 de ani”.

Andreea Olteanu: „Sunt înconjurată de produse delicioase și unde mai pui că este și aproape de casă. Tare mi-e că o să pun vreo 5kg în plus, dar promit că mă apuc de sală…de luni!”