- Radu: „M-am întors în România cu dor de țară și un bagaj plin de vise”
- Radu Ionescu a studiat business la Londra
- Din 2018 este fondatorul și chef-ul unui restaurant din Capitală
Dorul, așa cum îl știi, poate să nască și afaceri. Îți spun acum povestea lui Radu Ionescu, pe care sentimentul de dor l-a adus înapoi în România. După ce a studiat business la Londra, a revenit în țară, să își îndeplinească visul. Și a reușit. În 2018, a deschis Kaiamo, un restaurant de fine dining.
Advertisment
Și-a pus șorțul de bucătar și a început să încânte oamenii cum știe mai bine, gătind. Cu fiecare meniu, încearcă să spună o poveste.
„Vă mărturisesc, m-am întors în România cu un dor de țară și cu un bagaj plin de vise și cuțite în momentul în care am deschis restaurantul. Întotdeauna meniul nostru, încă de la început, a avut o poveste. Povestea aceea s-a transpus și în meniul de cantină. Și sunt citate celebre care dezvăluie anumite preparate: „nepoții și elefanții nu uită niciodată nimic“ este numele pentru salata de vinete. Enescu, Rebreanu sunt numele pentru supele și ciorbele pe care le avem în meniu“, spune Radu Ionescu, fondatorul și chef-ul restaurantului Kaiamo.
Recomandări
Partenerii noștri