• Art Safari și-a deschis public porțile. Sute de opere de artă ale marilor artiști pot fi admirate până pe 7 august, în Palatul Dacia-România, Bucureşti.
  • Art Safari te aduce mai aproape de lumea fascinantă și ludică schițată de marii artiști ai lumii.
  • În cele opt editii organizate din 2014 si până acum, a primit peste 231.000 de vizitatori.

Art Safari expune pentru prima dată la București arta lui Picasso și Dali. Arta expusă în cadrul evenimentului este evaluată la peste 14 milioane de euro. Cele mai valoroase lucrări sunt Proclamarea Unirei al lui Thedor Aman”.

Art Safari și-a deschis public porțile. Sute de opere de artă ale marilor artiști pot fi admirate până pe 7 august, în Palatul Dacia-România, din Centrul Vechi al Bucureştiului. La cea de-a 9-a ediție te vei putea bucura de artă românească şi internaţională, cu picturi evaluate la peste 14 milioane de euro.

Luca unul dintre vizitatorii galeriei spune că și-a propus să vadă „care este treaba cu LeTricone și ca și operele lui Dali și ale lui Picasso. De asemenea, am venit și pentru Theodor Amann, unul dintre cei mai artiști români.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

La Art Safari sunt expuse lucrări din toată țara

La 100 de ani de la premiera din Paris, spectacolul TRI-CORNUL s-a mutat în centrul Bucureștiului. Art Safari te aduce mai aproape de lumea fascinantă și ludică schițată de marii artiști ai lumii.

Liliana Anton, vizitator: „Am vrut să văd aceste lucrări ale lui Picasso și Dali pentru că nu am apucat să le văd în ieșirile mele în exterior. Îmi plac cei doi pictori foarte mult. Sunt revoluționari în materie de pictură.

Operele lui Theodor Aman, prezentat drept primul pictor român modern, surprind stilul de viață al elitei sociale și culturale din secolul XX. Cele mai valoroase lucrări ale sale sunt evaluate la 350.000 de euro.

Liliana Anton a venit ispre să vadă lucrările lui Thedor Amann „pentru că aici, la Art Safari, sunt aduse lucrări din toată țara, inclusiv din colecțiile particulare la care nu avem altfel acces.”

Art Safari este un muzeu temporar, care se desfășoară anual și găzduiește expoziții curatoriate, dedicate atât artei de patrimoniu, cât și celei moderne și contemporane. În cele opt editii organizate din 2014 si până acum, a primit peste 231.000 de vizitatori.